De Servicebus in Haren krijgt een iets aangepaste route met een aantal nieuwe bushaltes.

Er wordt voortaan van maandag tot en met zaterdag overdag twee keer per uur een rondje door Haren in dezelfde richting -met de klok mee- gereden. Tot nu toe was dat nog in beide richtingen één keer per uur.

Er zal niet meer via de Westerse Drift worden gereden, maar via de Spinozalaan. Daar komen twee nieuwe bushaltes, waarvan één nabij zorgcentrum Erasmusheem. Verder worden voortaan het transferium bediend en krijgen zorgcentra Maarwold en de Dilgt een eigen bushalte, net als het Dilgtplein waaraan de Mytylschool gevestigd is. De wijzigingen gaan in met ingang van de nieuwe dienstregeling, oftewel per 9 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *