De dienstregeling van Qbuzz in Groningen en Drenthe wordt ingaande zondag 24 februari op een aantal kleine punten aangepast. Het gaat vooral om de toevoeging van een aantal extra ritten of kleine verschuivingen van vertrektijden.

Grotere wijzigingen zijn er in Veendam, waar de lijnen 110 en 174 in het dorp een aangepaste route gaan rijden. De haltes die voor lijn 110 vervallen worden door lijn 174 overgenomen, en andersom. Verder gaat lijn 65 niet langer voor instappende passagiers stoppen tussen Kardinge en het station in de stad. Lijn 61 uit dezelfde corridor rijdt daarnaast niet langer via het Emmaplein maar via het Hereplein. Op lijn 68 tussen Leens en Winsum zullen de vertrektijden verschoven worden met een half uur om in de avond en op zondagen aan te sluiten op de trein in Winsum.

In de stad gaat lijn 8 voortaan voor de ingang van het station Europapark stoppen, waar een keerlus ligt voor bussen. De halte zal in beide richtingen bediend gaan worden.

Alle wijzigingen zijn te vinden op de website van Qbuzz, www.qbuzz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *