Het UMCG heeft de afgelopen maanden zevenhonderd buskaartjes uitgedeeld aan bezoekers van de poliklinieken.

Patiënten konden een in de bus gekocht Eurokaartje gratis omruilen voor een retourkaartje. In de eerste maanden kwam de actie wat moeilijk op gang, maar de laatste maanden is er toch wat meer de loop in gekomen.

Op een bezoekersaantal van ruim 140000 patiënten aan de poliklinieken lijkt het aantal van zevenhonderd buskaartjes wellicht een beetje karig, maar het ziekenhuis is toch erg tevreden. Een woordvoerder van het ziekenhuis zegt woensdag in het Dagblad van het Noorden dat het niet na iedere behandeling fijn of wenselijk is om per bus te reizen. Ook deden er in het begin slechts vier poliklinieken mee.

Inmiddels doen alle poliklinieken mee en is de actie verlengd tot 1 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *