Ontwikkelaar DoodleSoft heeft de iPhone-app ‘OV Melding’ ontwikkeld. Met deze app is het mogelijk een klacht, vertraging of andere melding door te geven aan vrijwel alle vervoerders in Nederland; van de grote vervoerders wordt alleen de HTM niet ondersteund.

De vervoerders worden getoond op basis van het aantal meldingen; de NS hebben op dit moment de meeste meldingen gekregen en staan bovenaan in de lijst. Een melding kan overal over gaan. De app vraagt zoveel mogelijk gegevens in te vullen, waarna direct een melding naar de klantenservice van de betreffende vervoerder wordt verzonden.

De vervoerders hebben zelf overigens niets met de app te maken. De app is te downloaden vanuit Apple’s App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *