Het ombouwproject van Qbuzz in Groningen met een aantal gelede bussen is in volle gang. Wekelijks komen er bussen terug van garage Evobus in Nijkerk met een nieuw uiterlijk en promotionele tekst voor de nieuwe dienstregeling van de vervoerder.

Vanaf januari gaat de Qlink-formule van start in en rond de stad. Voor dit project worden een aantal bussen verbouwd en nieuwe bussen aangeschaft. De nieuwe bussen zijn in aanbouw en de bestaande bussen worden overgespoten. De eerste grijszwarte bussen in en rond de stad zijn al voorzien van de nieuwe kleurstelling.

Het meest recent is de bus met de tekst ‘ONLINE’ verschenen in de stad. Iedere verbouwde bus wordt voorzien van een ander steekwoord van Qlink. Online slaat op de wifi-verbinding die vanaf januari in de Qlink-bussen beschikbaar zal zijn. De bussen met een nieuwe kleur zijn overigens nog niet voorzien van de beloofde airco in wifi, dit zal later dit jaar worden ingebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *