De fractie van de lokale politieke partij Loppersum Vooruit maakt zich zoren om de veiligheid rond de onbewaakte spoorwegovergangen in haar gemeente.

De fractieleden krijgen veel vragen van inwoners over deze veiligheid. Die vragen zijn vooral binnengekomen sinds het dodelijke ongeval van enkele maanden geleden waarbij een trein op een onbewaakte overweg in Winsum in botsing kwam met een auto.

Loppersum Vooruit heeft zich de vele vragen aangetrokken en heeft nu zelf vragen ingestuurd naar het college van burgemeester en wethouders. Naast de vragen over de overwegen heeft de partij ook gevraagd naar het vandalisme rond het Lopster station en het verdwijnen van het sluishek tussen beide perrons aldaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *