Zojuist zijn de nieuwe dienstregelingen van trein en bus van start gegaan. Wijzigingen in het treinennet in delen van Nederland hebben door het land haar uitwerking en dat heeft voor een gedeelte weer gevolgen voor de dienstregeling van de bussen.

Op het gebied van de treinen zijn er in Drenthe geen veranderingen. Bij de bussen zullen er wel wat ingrijpende veranderen plaatsvinden. Zo wordt het stadsnet in Assen compleet vernieuwd en de Qliner tussen Assen en Stadskanaal wordt geschrapt terwijl de Qliner tussen Groningen en Assen juist ook ‘s avonds gaat rijden. Op de stadsdiensten van Emmen, Hoogeveen en Meppel zal er niet veel wijzigen.

Alle veranderingen zijn in te zien op de pagina ‘Dienstregeling 2015 Bus‘ op deze site.

OV Nieuws uit Drenthe wil de ervaringen met de nieuwe dienstregeling bundelen om een beeld te krijgen welke reizigers er op vooruit zijn gegaan en welke juist niet. Ervaringen zijn welkom via het mailadres ovnieuwsuitgroningen@gmail.com of via @OVNieuwsDrenthe op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *