Aangepaste dienstregelingen tijdens nieuwe grasmaaiwerkzaamheden langs N34/ 1 minuut leestijd

Tijdens de komende weken laat de provincie Drenthe opnieuw op enkele momenten maaiwerkzaamheden in de bermen langs de N34 uitvoeren. Dat zorgt op die momenten voor een aangepaste busdienstregeling.

Op 9 september is de weg afgesloten en rijdt lijn 300 via de A28 en N381. Tussen Groningen en Emmen rijdt daarom lijn 159. Tussen Groningen en Borger rijdt deze lijn de route van lijn 300. Tussen Borger en Emmen wordt door diverse dorpen gereden, waarbij onderweg ook bij alle bestaande haltes wordt gestopt.

Op 22 september wordt er ‘s avonds opnieuw gemaaid. Dan rijden Qliners 300 en 312 opnieuw een rechtstreekse route. Lijn 159 wordt opnieuw ingezet tussen Groningen en Emmen. Daarnaast rijdt er een speciale lijn 158 tussen Stadskanaal en Gieten. De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor nachtlijn 418. Deze bus rijdt in de nacht van 22 op 23 september niet tussen Annen en Gieten.

Een week later wordt tenslotte opnieuw op vrijdagavond (29 september) gemaaid tussen Emmen en Borger. Lijn 300 rijdt opnieuw rechtstreeks via de A28 en N381. Lijn 159 rijdt dan weer tussen Groningen en Emmen, net als tijdens de eerdere werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *