In het gebied rond het Hoofdstation in Groningen wordt al druk gewerkt, maar ook de omgeving komt nog aan de beurt, met onder meer het nieuwe busstation aan de zuidzijde van het station. Belangstellenden kunnen binnenkort meer informatie krijgen in een tijdelijk informatiecentrum.

Dit centrum wordt in een tijdelijk opgetuigde loods ondergebracht en zal haar deuren op 21 september officieel openen. Niet alleen zal er informatie beschikbaar zijn over de ontwikkeling van het station en de omgeving, ook komt er een kleinschalig tijdelijk evenemententerrein. Daar kan SPOT Groningen, één van de toekomstige bewoners van het gebied met de nieuwe Oosterpoort zich presenteren met evenementen.

Het centrum opent feestelijk met activiteiten tijdens de eerste drie openingsdagen. De loods is te vinden op de voormalige P+R-parkeerplaats aan de Zaanstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *