Deze week wordt het paasweekend in Groningen traditioneel ingeluid met de Bloemenjaarmarkt op Goede Vrijdag. Qbuzz zet extra pendelbussen in.

Onder het evenementenlijnnummer 22 rijdt de bus tussen P+R Euroborg/P3 en de Grote Markt. In tegenstelling tot lijn 5 rijdt lijn 22 via de Bornholmstraat en Sontweg, zodat ook bij Ikea opgestapt kan worden.

De bus rijdt vanaf 10:00 uur iedere vijf minuten. Als het bij Euroborg/P3 druk wordt rijden de ritten ook door naar het Bastion Hotel, waar bezoekers dan door verkeersregelaars heengeleid zullen worden. Naast de extra ritten vanaf Euroborg/P3 zullen de reguliere ritten ook rijden, ook vanaf de parkeerplaatsen bij Hoogkerk en Kardinge en in Haren langs de A28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *