Extra bussen bij Bloemenjaarmarkt

Deze week wordt het paasweekend in Groningen traditioneel ingeluid met de Bloemenjaarmarkt op Goede Vrijdag. Qbuzz zet extra pendelbussen in.

Onder het evenementenlijnnummer 22 rijdt de bus tussen P+R Euroborg/P3 en de Grote Markt. In tegenstelling tot lijn 5 rijdt lijn 22 via de Bornholmstraat en Sontweg, zodat ook bij Ikea opgestapt kan worden.

De bus rijdt vanaf 10:00 uur iedere vijf minuten. Als het bij Euroborg/P3 druk wordt rijden de ritten ook door naar het Bastion Hotel, waar bezoekers dan door verkeersregelaars heengeleid zullen worden. Naast de extra ritten vanaf Euroborg/P3 zullen de reguliere ritten ook rijden, ook vanaf de parkeerplaatsen bij Hoogkerk en Kardinge en in Haren langs de A28.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.