Vrijdag rond 15:00 uur zijn de werkzaamheden aan de wegen rond het Martini Ziekenhuis afgerond en de afzettingen verwijderd. Daarmee reed de gratis pendellijn 19 ook voor het laatst tussen P+R Hoogkerk en het ziekenhuis.

In de spitsuren werd er ieder kwartier gereden om de wegen rond het Martini Ziekenhuis te ontlasten ter vervanging van lijn 189. Lijn 189 reed via een speciale tijdelijke busbaan bij de Donderslaan meteen naar De Wijert en richting het Hoofdstation dus niet langs het ziekenhuis. Lijn 19 gebruikte deze speciale busbaan ook, maar ging vervolgens via de Paterswoldseweg naar het ziekenhuis.

De werkzaamheden namen drie weken in beslag. In die periode kon gratis van lijn 19 gebruik worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *