hvs

Over een maand, op 13 december, gaat naast de trein ook de busdienstregeling voor 2016 in het GD-gebied in.

Qbuzz heeft gemeld deze vanaf maandag te publiceren op haar site. Dat betekent dat de nieuwe dienstregeling vanaf dan via de reisplanner op haar site op te vragen is. Door het invoeren van een lijn en door te klikken naar een datum na 13 december worden de nieuwe tijden zichtbaar.

Belanglijke wijzigingen in de dienstregeling zijn onder meer de komst van lijn 51 met een nieuwe route door Haren, het opzetten van nieuwe stadsdiensten in Assen, Hoogeveen en Meppel en in de zomer van volgend jaar de uitbreiding van het Q-link-net in de stad Groningen.

Een gedachte over “Qbuzz publiceert nieuwe dienstregeling maandag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *