DSC_1197

Tijdens de Bevrijdingsfestivals in Groningen en Assen rijden er op diverse lijnen extra bussen om de stroom reizigers goed aan- en af te voeren.

Veel lijnen rijden vier keer per uur tot na middernacht in plaats van twee keer per uur. Het gaat om de lijnen 4, 5, 300, 304, 305 en 314. Lijn 50, 140 en 309 rijdt tot na middernacht twee keer per uur, lijn 312 rijdt tot na middernacht elk uur. Dit geldt ook voor lijn 85 van en naar Oosterwolde, welke in Leek wordt gekoppeld aan lijn 3 naar Groningen. Op lijn 20 rijden tot ‘s avonds laat extra ritten en de lijnen 32 en 34 rijden de hele dag elk uur zonder reservering. Speciaal voor deze dag rijdt lijn 133 tussen Groningen en Surhuisterveen ieder uur als extra lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *