Foto: OV-bureau Groningen Drenthe
Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Zaterdag en zondag vindt op het speciaal aangelegde parcours op het TT-circuit Assen de Motocross Grand Prix van Nederland plaats. Er worden ongeveer 20.000 tot 30.000 bezoekers verwacht. Voor hen zet Qbuzz extra bussen in op lijn 1.

Op zaterdagochtend rijden er twee extra ritten, vertrek om 8:18 en 9:18 uur vanuit Marsdijk. Deze ritten rijden de hele route van lijn 1 en vertrekken om 8:37 en 9:37 uur vanaf het station richting TT-circuit. Op zondag rijden er veel extra ritten tussen het station en TT-circuit, waardoor er in ieder geval iedere twintig minuten een bus rijdt tijdens het evenement. Beide avonden na 19:00 uur rijdt de bus nog ieder uur de volledige route.

In alle ritten zijn de reguliere vervoersbewijzen geldig, waaronder het 2-Eurokaartje, verkrijgbaar bij de chauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *