Gratis reizen Emmen tussen kerst en oudjaar/ 1 minuut leestijd

Het busvervoer in Emmen is, net als de afgelopen twee jaar, in de laatste week van het jaar gratis. De gemeente Emmen betaalt de reiskosten om het openbaar vervoer te stimuleren en de parkeerterreinen te ontlasten.

Van 22 december tot en met 1 januari kan iedereen de lijnen 1, 2, 3 en 4 gratis gebruiken. Op 23 en 24 december is ook lijn 12 tussen de Meerdijk en het centrum gratis als P+R-bus. Die beide dagen rijdt de lijn speciaal vier keer per uur. De gemeente neemt deze lijn ook in de actie mee om ook bewoners van de buitendorpen de gelegenheid te geven het gratis vervoer te gebruiken.

Op de 23ste en 24ste staat er ook een promotiebus van het OV-bureau in het centrum. Daar zijn onder meer OV-chipkaarten te koop voor 3,50 euro in plaats van het reguliere tarief van 7,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *