Gratis vervoer Emmen aan het einde van het jaar

Het vervoer op de stadslijnen in Emmen en Q-link 12 is aan het eind van dit jaar weer gratis. De gemeente Emmen betaalt in die periode de kosten van het vervoer.

Van 22 december tot en met 1 januari zijn er geen vervoersbewijzen te koop en staat de apparatuur van de chipkaarten uit. Op 23 en 30 december zijn er koopzondagen, waarop de stadslijnen 1 t/m 4 twee keer per uur rijden.

Op drukke momenten zullen er grotere bussen op de stadsdienst worden ingezet. Vanwege die drukte wordt er tijdens de gratis periode een tijdelijk gewijzigde perronindeling gehanteerd op het station in Emmen. Q-link 12 stopt bijvoorbeeld tijdelijk op perron E, zodat de stadsdiensten allemaal een vrij perron voor het stationsgebouw in kunnen nemen.

Reis door naar deze berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *