Het vervoer op de stadslijnen in Emmen en Q-link 12 is aan het eind van dit jaar weer gratis. De gemeente Emmen betaalt in die periode de kosten van het vervoer.

Van 22 december tot en met 1 januari zijn er geen vervoersbewijzen te koop en staat de apparatuur van de chipkaarten uit. Op 23 en 30 december zijn er koopzondagen, waarop de stadslijnen 1 t/m 4 twee keer per uur rijden.

Op drukke momenten zullen er grotere bussen op de stadsdienst worden ingezet. Vanwege die drukte wordt er tijdens de gratis periode een tijdelijk gewijzigde perronindeling gehanteerd op het station in Emmen. Q-link 12 stopt bijvoorbeeld tijdelijk op perron E, zodat de stadsdiensten allemaal een vrij perron voor het stationsgebouw in kunnen nemen.

Een gedachte over “Gratis vervoer Emmen aan het einde van het jaar”
  1. De stadsdienst in Emmen gaat steeds minder worden omdat de wethouder D’r.R vd Weide totaal niets in het ov ziet deze besteed alleen aandacht aan het auto en het ov bureau gaat het alleen maar om het zo snel mogelijk van A naar B terwijl de mensen graag ieder moment naar het stadshart wil of het Z.huis.Eerder hadden we met de feestdagen ook een euro kaartje of gratis met de stadsdienst ook daar wordt niets meer mee gedaan . Jammer dat zoiets niet verwezenlijken word in Emmen .
    Kom op Wethouder. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *