Zondag vindt in Emmen de tweede editie van de 4 Mijl van Emmen plaats. Qbuzz zet extra bussen in.

Net als op koopzondag rijden er op alle stadslijnen twee bussen per uur in plaats van de normale 1 op zondag. Deze ritten zijn vooral voor de bezoekersstromen naar het centrum. Bij de start in de wijk Delftlanden, komen geen bussen in de buurt.

Wel rijden er voor deelnemers met een bus-logo op het startbewijs gratis pendelbussen vanaf 12:45 uur, tot en met 14:30 uur. Deze ritten vertrekken vanaf de parkeerplaats bij bioscoop Utopolis aan de invalsweg naar Emmen. De rit naar het startgebied en de wandeling naar de startvakken duren bij elkaar opgeteld ongeveer twintig minuten.

[mappress mapid=”120″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *