Vanwege werkzaamheden aan de fiets- en voetgangersbrug tussen Zuidhorn en Noordhorn moeten fietsers en voetgangers een pontje om aan de overkant van het water te komen. In samenwerking met de Provincie Groningen zet Qbuzz daarom op de drukste momenten pendelbussen in.

Op schooldagen in de spitsuren rijden tot en met augustus bussen tussen de halte Langestraat in Noordhorn en de halte De Hooglanden in Zuidhorn. Ook bij De Koperwieken en het station wordt gestopt. Veel pendelbussen sluiten aan op trein of bus op het station van Zuidhorn.

Tijdens schoolvakanties en in het weekend is er genoeg capaciteit op het pontje, wat constant vaart tijdens de werkzaamheden. De dienstregeling van de pendelbus is beschikbaar op de website van Qbuzz. Het vervoer is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *