Het aantal reizigers in de extra ingezette bussen op Bevrijdingsdag is opnieuw toegenomen.

Het OV-bureau meldt dat vooral de Qliners 300 en 304 tussen respectievelijk Groningen en Emmen en Groningen en Drachten druk waren. Ook de lijnen 3, 4 en 78 hadden het druk en daardoor meer extra bussen nodig dan vooraf gepland. De lijnen 85 en 133 waren rustiger dan vooraf verwacht.

Nieuw dit jaar was de inzet van bussenschoonmakers op het Hoofdstation in Groningen. Zij konden de bussen ondanks de drukte snel schoon krijgen en schoon houden. Zowel op Koningsdag als Bevrijdingsdag zijn de schoonmakers naar tevredenheid ingezet. Tijdens andere grote evenementen en drukke dagen zullen zij daarom opnieuw paraat staan op het Hoofdstation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *