Busreizigers in Groningen en Drenthe zijn tevreden over de busdienst. Ze geven gemiddeld een 7,4 als rapportcijfer, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek van het Digitaal Reizigerspanel van het OV-bureau.

De beste beoordeling is er voor het makkelijk in- en uitstappen, de online reisinformatie, een veilig gevoel in de bus, het gemak van de informatie om een reis te plannen en de toegankelijkheid van de bushaltes. De reizigers vinden de punctualiteit van de bus het belangrijkst, gevolgd door de aansluiting op andere bussen of de trein.

Verbeterpunten zijn er ook. Daar worden de frequenties van de bussen genoemd, het verbeteren van de aansluiting en de aandacht voor de tarieven.

62 procent van de leden van het Digitaal Reizigerspanel (389 mensen) vulde het klanttevredenheidsonderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *