Uit steeds meer hoeken komt kritiek over de nieuwe voorrangssituatie op de kruising tussen de Eikenlaan en Park Selwerd. Nadat Qbuzz deze week kritiek uitte en de dienstregeling zelfs aan gaat passen is er nu ook kritiek van het OV-consumentenplatform en de Stadspartij.

Het consumentenplatform vindt dat de bereikbaarheid van de westelijke deel van de stad per openbaar vervoer erop achteruit is gegaan door de gewijzigde situatie en de Stadspartij stelt vragen aan de wethouder omdat zij de nieuwe situatie levensgevaarlijk vindt.

Er is ook een positief geluid. Afdeling Groningen van de Fietsersbond is blij met de voorrang voor fietsers omdat zij eerst veel moeite hadden om met de drukte aan de overkant te komen.

Een gedachte over “Steeds meer opstand tegen Eikenlaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *