Basketbalclub Donar speelt woensdag haar eerste thuiswedstrijd in de FIBA Europe Cup. Door beschikbaarheidsproblemen van thuishal Martiniplaza wijkt de club uit naar Sportcentrum Leek. In overleg met de club zet Qbuzz extra bussen in op lijn 3.

In Leek is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. Ook zijn er Donar-supporters die geen eigen vervoer hebben. De club hoopt deze mensen tegemoet te komen.

De extra ritten rijden de volledige route vanaf Ruischerbrug tot de halte Beetke van Rasquertstraat, vlakbij Sportcentrum Leek. De normale ritten naar Oostindie rijden ook langs deze halte. De ritten naar Leek-Tolbert rijden niet langs Sportcentrum Leek. De dichtsbijzijnde halte is dan Wethouder Iwe Hutstraat.

De extra ritten vanuit Groningen vertrekken om 18:23 en 18:43 uur vanaf het Hoofdstation in Groningen. Aankomst bij de Beetke van Rasquertstraat is om 18:53 en 19:13 uur. Om 21:25, 21:35 en 21:45 uur rijden er drie extra ritten terug vanaf de halte Beetke van Rasquertstraat naar Groningen. Ook deze ritten rijden de volledige route naar Ruischerbrug. De extra ritten vertrekken later als de wedstrijd uitloopt.

De bussen zijn niet opgenomen in de reisplanners. De reguliere vervoersbewijzen zijn gewoon geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *