Extra Qliners gaan er voor zorgen dat tijdens de treinstremming van het Hemelvaartsweekend de treinvervangende bussen worden ontlast. Eerder maakten wij al bekend dat er een speciale Qliner tussen Winschoten en Hoogeveen gaat rijden, maar nu is bekend dat er ook extra ritten van Qliner 309 tussen Groningen en Assen rijden.

Lijn 309 rijdt van 10 tot en met 13 mei iedere dag van 7:00 uur ‘s ochtends tot middernacht twee keer per uur. De snelbus tussen Winschoten en Hoogeveen (lijn 310) rijdt ieder uur, via het station in Veendam en het OV-knooppunt in Gieten. Daarmee kunnen reizigers van Veendam en Groningen via Gieten het treinvervangend vervoer ontlopen. In Hoogeveen sluit de bus aan op de Intercity richting Den Haag.

De rit van Winschoten naar Hoogeveen duurt iets minder dan anderhalf uur, reizen kan met de normale vervoersbewijzen tegen bustarief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *