Foto: Arriva

Op zaterdag 23 juni gaan de deuren van bedrijven in de Eemshaven open tijdens een open dag. Daarnaast is er een gezelligheidsplein met onder meer spelletjes, foodtrucks en meer. De Eemshaven is die dag makkelijk bereikbaar door de inzet van extra treinen.

Naar het station in de haven rijden tussen 8:52 en 17:52 uur ieder half uur treinen. Daarnaast zal organisator Groningen Seaports ervoor zorgen dat er door de grote haven bussen rijden via routes langs de diverse bedrijven. Deze vertrekken en eindigen bij het treinstation en rijden volgens het “hop on-hop off”-systeem.

De open dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Er zijn speciale dagtickets voor de trein te koop via de website van Arriva. Deze kosten 7,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *