Foto: Groningen Bereikbaar

Ook in het komende voetbalseizoen rijden er weer speciale pendelbussen in de stad rond de wedstrijden van FC Groningen. Nu de bus blijft rijden is er ook een eigen FC Groningen-bus gekomen.

Voor dit doel is een gelede stadsbus omgestickerd naar een grijs-groene FC Groningen-huisstijl. De bus zal worden ingezet op wedstrijddagen op de speciale lijn 28 tussen het Hoofdstation en het stadion.

Daar rijden vier ritten voor, en vier ritten na de thuiswedstrijden. De ritten rijden via de Grote Markt en het Hanzeplein en zijn gratis op vertoon van een wedstrijdticket (los kaartje, seizoenkaart of meerjarenkaart). Ook de andere bussen in de stad en Hoogkerk zijn gratis rond de thuiswedstrijden.

De speciale bus was zondag voor het eerst te zien tijdens de open dag van FC Groningen. De mascotte van Groningen Bereikbaar en FC-mascotte Groby waren ook bij de bus aanwezig, net als het OV-bureau die het Zomerbroezz’n promootte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *