Bewoners van het Hoornsemeer in Groningen keken dinsdagochtend even vreemd op toen ze bij de bushalte kwamen. Alle haltes in de wijk bleken te zijn vervallen, terwijl er geen wegen gestremd waren. Een foutje, geeft Qbuzz aan bij regionale omroep RTV Noord.

De oorzaak is een verkeerd opgevangen mededeling over werkzaamheden aan een aantal fietspaden. Qbuzz besloot alle haltes in de wijk te laten vervallen, nadat zij maandag van de gemeente horen dat men bezig zou gaan met wegwerkzaamheden. Maar die werkzaamheden blijven beperkt tot de fietspaden.

Lijn 10 heeft dinsdagochtend wel omgereden, maar na het ontdekken van de fout is besloten per direct lijn 10 weer richting het Hoornsemeer te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *