Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Dinsdag worden busreizigers in Groningen en Drenthe in het zonnetje gezet. De dag is door Qbuzz en het OV-bureau uitgeroepen tot Dag van de Busreiziger.

Dat betekent dat reizigers in de spits muziek, theater en presentjes mogen verwachten. Op diverse locaties vindt dit plaats. Een overzicht van het volledige programma staat op de speciale website dagvandebusreiziger.nl.

Op een aantal locaties zijn ook wethouders en gedeputeerden aanwezig. Tussen 7:30 en 8:30 uur is Drents gedeputeerde Henk Brink op het station in Assen. Stadskanaalster wethouder Borgers is tussen 15:00 en 16:00 uur op het busstation in Stadskanaal en gedeputeerde Gräper-van Koolwijk en wethouder Broeksma zijn tussen 16:00 en 17:00 uur op het busstation in Groningen. Zij delen allen een kleine attentie uit en worden daarbij geholpen door OV-butlers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *