Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Muziek, theater, gedichten en zelfs clowns zijn vandaag aanwezig op de grote bushaltes en in de bussen tijdens de Dag van de Busreiziger. Daarmee zetten Qbuzz en het OV-bureau één dag iedereen die kiest voor de bus in het zonnetje.

In de ochtend- en middagspits vinden er diverse optredens plaats op de grote locaties. Daarnaast delen OV-butlers een klein presentje uit aan de reizigers. Egbert Hovenkamp II heeft een speciaal gedicht geschreven voor deze dag. Deze is te lezen in alle bussen en online op de site van de Dag van de Busreiziger.

Aan de dag is ook een prijsvraag verbonden. Met het meedoen van één van de drie challenges zijn twee kaarten voor het Kingsland Festival op 27 april in Groningen te winnen. Van de challenges moet als bewijs een foto gedeeld worden via sociale media met de hashtag #BusReisDag.

Het OV-bureau en Qbuzz organiseren de dag om aandacht te vragen voor de bus als duurzame en slimme vervoerskeuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *