Een buschauffeur van Qbuzz is vrijdagavond onwel geraakt tijdens het uitvoeren van een pendeldienst tijdens hardloopwedstrijd The Green Trail.

De bus met deelnemers was onderweg van de finish aan de Aduarderdiepsterweg in Hoogkerk naar de start in de stad. Ter hoogte van de Suikerunie in Hoogkerk raakte de chauffeur onwel, meldt RTV Noord. Twee passagiers snelden naar voren en wisten de bus tot stilstand te brengen.

Er zijn geen gewonden gevallen. De chauffeur is onderzocht door ambulancepersoneel. Hoe het nu met hem gaat, is onbekend.

Een gedachte over “Buschauffeur raakt onwel tijdens pendeldienst”
  1. Sinds de invoering van de openbare aanbestedingen is het ieder jaar weer raak met ov de werkgevers willen blijven verdienen en dat is logisch maar het gebeurd onder de werknemers die steeds moeten inleveren zodat het werkplezier er steeds minder op word ,maar daar hebben de werkgevers schikt aan want luisteren doen ze niet meer. Vandaar het grote ziekteverzuim ,wat ze nooit toeggeven. Een groot probleem is bij het ov en dat ze geen personeel genoeg hebben is ook hun eigen schuld omdat de laatste 20 jaar bijna geen 1 is aangenomen omdat ze veel uitzendkrachten hadden en tijdens carona allemaal zijn weggegaan .
    Maar dat was het beleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *