“Toch geen verkoop van Arriva”/ 1 minuut leestijd

Deutsche Bahn zou Arriva voorlopig toch niet willen verkopen. Het Duitse persbureau DPA meldt dat op basis van ingewijden.

DB wil het Britse dochterbedrijf verkopen om haar eigen tekorten te dekken. De Duitse spoorvervoerder wil minimaal drie miljard euro. De afgelopen maanden werd Arriva in verband gebracht met diverse investeringsmaatschappijen. Deze week werd nog bekend dat investeerder Carlyle 2,5 miljard euro over heeft voor Arriva.

Het lijkt erop dat Deutsche Bahn dit bedrag niet hoog genoeg vindt en nu naar andere opties kijkt. Eén van die mogelijke opties is Arriva naar de beurs brengen. Nederland wordt als mogelijke locatie hiervoor genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *