De Groninger raadsfractie van de Partij voor de Dieren vindt dat de snelbus die de trein tussen Groningen en Hoogeveen vervangt bij werkzaamheden weer rechtstreeks tussen beide plaatsen moet gaan rijden.

Dat zegt de partij naar aanleiding van de situatie afgelopen weekend. Toen reden er vanwege spoorwerkzaamheden snelbussen die onderweg in Assen stopten. Dat duurde een kwartier langer dan bij eerdere werkzaamheden waarbij de bussen wel rechtstreeks reden.

De Partij voor de Dieren is bang dat reizigers met een extra reistijd van een kwartier de auto in worden gejaagd. In mei is de volgende treinvrije periode, maar dan rijden de bussen wel naar Assen. Vanaf Assen rijdt de trein dan namelijk weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *