De aangepaste busdienstregeling van Qbuzz vanwege het coronavirus is verlengd tot 2 juni. Dat meldt de vervoerder naar aanleiding van de verlenging van veel maatregelen door het kabinet.

Qbuzz blijft rijden volgens de zaterdagdienstregeling, aangevuld met extra ritten in de ochtendspits waar deze nodig zijn. Deze extra ritten rijden ook op Koningsdag, 4 mei, Bevrijdingsdag en de vrijdag na Hemelvaart. Op Hemelvaart en tijdens Pinksteren wordt gereden volgens de zondagdienstregeling.

Het kan zijn dat op sommige lijnen meer extra ritten gewenst zijn. Qbuzz biedt reizigers de mogelijkheid een verzoek hiervoor in te dienen via haar klantenservice. De vervoerder kijkt dan naar de mogelijkheden.

De NS en Arriva hebben nog geen nieuwe besluiten genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *