Foto: OV-bureau/Jorne Bonte

Van 23 t/m 26 juni vinden het TT-festival en de TT-races in Assen plaats. Er wordt dit jaar weer groots uitgepakt, ook wat betreft de inzet van extra bussen.

Al vanaf donderdagnacht rijden er extra bussen. De lijnen 1, 20 (tot Dieverbrug), 22 (tot Beilen), 23 (Westerbork), 50 (‘s nachts tot De Punt), 83, 310, 419, 814 en 815 (‘s nachts door tot Veenhuizen) rijden dan extra lang door. Tijdens de vrijdagnacht komen daar nog nachtritten op de lijnen 21 en 24 (tot Borger of Stadskanaal) bij.

Voor stadslijn 1 geldt dat deze vanaf donderdag tot en met zondag dag en nacht tussen het station en het circuit blijft rijden, op de piekmomenten met iedere vijf minuten een nieuwe rit. Ook dit jaar rijdt een speciale stadslijn 2 tussen de campings in en rond Witten en het station in Assen. Deze bus rijdt op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur ‘s ochtends tot 4:00 uur de volgende nacht.

Alle vertrektijden zijn te lezen via de website van Qbuzz. Daar zijn eventueel ook bepaalde buskaartjes vooraf te koop, zoals de Dal-Dagkaart, welke ook geldt in de nachtbussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *