Foto: Ruben van Vliet

Niet al het treinverkeer van Arriva staat donderdag stil tijdens de regionale staking van treinpersoneel in Friesland. De vervoerder geeft aan dat de treinen van en naar het oosten van de provincie en Duitsland rijden.

Personeel van standplaats Leeuwarden staakt donderdag als onderdeel van de estafettestakingen rondom de onderhandelingen voor een nieuwe CAO Multimodaal. Omdat personeel in Groningen en Friesland over en weer door beide provincies wordt ingezet kan een staking in Leeuwarden ook de dienst in Groningen beïnvloeden.

Op de trajecten naar Delfzijl, de Eemshaven en Leeuwarden is dit het geval. Vanwege logistieke keuzes rijden er daarom op deze trajecten donderdag geen treinen. Arriva raadt reizigers aan alternatief vervoer te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *