Woensdagmiddag is in Hoogezand de vrijwilligersprijs openbaar vervoer Groningen Drenthe 2008 uitgereikt. Deze prijs, initiatief van het OV-bureau Groningen Drenthe is uitgedeeld aan de heer Bert Kolk uit Hoogezand.

Kolk is voorzitter van de ouderenraad in Hoogezand-Sappemeer en is vanwege die functie initiatiefnemer geweest van de OV-folder voor Hoogezand-Sappemeer. Ook was Kolk één van de initiatiefnemers van de Servicebus in Hoogezand-Sappemeer. In de OV-folder zijn alle reismogelijkheden binnen en vanuit Hoogezand-Sappemeer aangegeven. De folder is zo’n succes, dat het OV-bureau deze voor alle gemeenten in Groningen en Drenthe wil gaan uitgeven.

Het OV-bureau Groningen Drenthe heeft de jaarlijkse vrijwilligersprijs ingesteld omdat zij vinden dat het gewaardeerd moet worden dat zoveel mensen zich vrijwillig inzetten voor het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe. Volgens het OV-bureau zijn de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers onmisbare pijlers in de verbetering van het openbaar vervoer.

Kolk kreeg woensdagmiddag in het gemeentehuis van Hoogezand-Sappemeer een oorkonde, bloemen en een ballonvaart aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *