Enkele buslijnen in de regio Emmen en Zuid-Oost Groningen zullen per 1 april gereden gaan worden met LijnBelBussen. Het betreft de lijnen 224, 233, 242 en 244.

Van de genoemde lijnen komen de lijnen 224 (Rolde – Stadskanaal) en 242 (Ter Apel – Emmen) in de provincie Groningen. De ritten die omgevormd worden tot LijnBelBus, betreffen de ritten in de stille uren wanneer de grote bus niet rijdt, ‘s avonds en in het weekend. Voor het reizen met de LijnBelBus moet u minimaal één uur van tevoren telefonisch reserveren bij de klantenservice. De LijnBelBus rijdt volgens een vaste route en een vaste dienstregeling.

Meer informatie over exacte vertrektijden vindt u op de website van Qbuzz of bij uw halte. Voor reserveringen belt u met de klantenservice van Taxi Dorenbos (0900) 5000 843 (lokaal tarief).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *