bus-vliegveld

Tijdens de tentoonstelling over zanger David Bowie in het Groninger Museum gaat er voor internationale bezoekers een directe bus tussen Groningen Airport Eelde en het Hoofdstation in de stad rijden Het gaat om een samenwerking tussen het OV-bureau, Marketing Groningen, reisbureau Internoord en het vliegveld.

De vaste ritten van lijn 2 doen er meer dan een half uur over naar het station in Groningen. Lijn 2 rijdt een grote ronde door Eelde, Paterswolde en De Wijert, en sluit naast de lange reistijd naar de stad slecht aan om aankomende vluchten. De directe bus rijdt vanaf het vliegveld meteen naar het Hoofdstation in aansluiting op de vluchten uit Londen en Gdansk.

Een retourtje met de pendelbus kost 6 euro. De bus is toegankelijk voor iedereen.

[mappress mapid=”43″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *