DSC_1558

Vervoerder Qbuzz is gisteren gestart met klantenservice via WhatsApp. Daarmee wordt het voor reizigers heel makkelijk de klantenservice te bereiken met korte vragen.

Sinds een aantal jaren zet Qbuzz Twitter al actief in. Gebleken is dat daardoor het aantal contactmomenten met klanten is vergroot. De verwachting is dat reizigers die normaal niet snel contact zouden opnemen dit nu wel gaan doen door de laagdrempelige en private¬†manier van communicatie via de berichtendienst. Daarnaast is het ook makkelijk om bijvoorbeeld foto’s of filmpjes van situaties mee te sturen.

Personeel van de Qbuzz-klantenservice in Groningen bemant de dienst. Het streven is om tijdens de openingsuren van de klantenservice binnen een kwartier te reageren via WhatsApp. Het telefoonnummer van de dienst is 06-57474275

Naast de WhatsApp-dienst gaat Qbuzz in Groningen en Drenthe ook Facebook meer inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *