Vanaf volgende week zondag (30 april) worden er een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd in de busdienstregeling rond Assen. Zo wijzigen er een aantal routes.

Door werkzaamheden gaan de lijnen 1, 22 en 110 via de Beilerstraat in plaats van de Europaweg Oost. Deze lijnen gaan stoppen bij de tijdelijke bushalte aan de Beilerstraat achter het Wilhelmina Ziekenhuis en op de hoek Beilerstraat/Europaweg. De vertrektijden wijzigen door de andere route.

Lijn 83 blijft rijden via de Industrieweg om de scholen te bedienen. Ook de halte Selma Lagerloflaan komt in de route van deze lijn. Tot slot krijgt lijn 20 op werkdagen een extra rit om kwart voor negen naar het provinciehuis.

De routes en vertrektijden van de Cityline in Assen wijzigen op 30 april ook.

[mappress mapid=”123″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *