Het OV-bureau organiseert dit jaar weer de actie Zomerbroezz’n, waarmee met twee personen op één Dal-Dagkaart kan worden gereisd.

In de maanden juli en augustus geldt de actie. Dan is ook de Dal-Dagkaart de hele dag geldig (ook in de spits), in verband met de zomervakantie. Per volwassene mogen ook drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen.

De Dal-Dagkaart is verder zoals normaal geldig in alle bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe, inclusief de nachtbus en de Arriva-Qliners 304 en 314 tussen Groningen en Drachten.

Het OV-bureau heeft de speciale website www.zomerbroezzn.nl opgezet met een overzicht van alle details en de voorverkooppunten van de Dal-Dagkaart. Bij de buschauffeur is de kaart ook, tegen contante betaling, te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *