Foto: Fietsersbond Assen

Op station Assen is nu sinds een tijdje de nieuwe stationsfietsenstalling open. Dat betekent dat de tijdelijke locatie nu voor andere doeleinden nodig is. Reden dus om deze stalling nu te sluiten.

Tot en met gisteren konden gestalde fietsen nog weg worden gehaald. De fietsen die gemeentepersoneel maandagochtend heeft aangetroffen zijn verwijderd en naar fietsenzaak Bicicletteria in het centrum gebracht. Daar blijven de rijwielen vooralsnog 13 weken staan.

Iedereen die denkt dat de fiets mee is genomen door de gemeente, kan telefonisch contact opnemen met Bicicletteria. Als blijkt dat de fiets hier staat, kan men na de betaling van verwijderingskosten (25 euro) bij het stadhuis op vertoon van het betalingsbewijs en fietssleutel de fiets afhalen bij de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *