In het weekend van 1 en 2 december rijden er geen treinen op het traject tussen Groningen en Hoogeveen. De NS zet bussen in, maar voor reizigers richting Assen is er ook een alternatief met Qliner 309, die extra rijdt.

Het treinvervangend vervoer rijdt niet via de stations Groningen Europapark en Haren. Tussen Groningen en Groningen Europapark kan worden gereisd met de treinen van Arriva, in Haren stoppen de NS-bussen bij het transferium langs de A28. Tussen de P+R en het station rijdt aansluitend een pendelbusje.

Het hele weekend rijdt lijn 309 tussen 7:30 uur en middernacht twee keer per uur. Dat betekent dat er vroeg in de ochtend en in de avonduren extra ritten rijden, op het gebruikelijke traject van de lijn.

Lijn 309 rijdt niet via het station in Assen. De vervoersbewijzen voor de trein zijn in de treinvervangende bussen geldig, maar niet in de Qliner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *