Een kapotte spoorbrug en stilgevallen goederentrein zorgden maandag voor verstoringen op enkele spoorlijnen rond Groningen.

‘s Middags konden er door de kapotte spoorbrug geen treinen rijden tussen Winschoten en het Duitse Weener. Na anderhalf uur kon het treinverkeer rond 17:30 uur weer worden opgestart.

Even na 16:30 uur viel een goederentrein stil nabij de spoorwegovergang in de Peizerweg in Groningen door een onbekend defect. Daardoor konden er geen treinen rijden tussen het Hoofdstation en Noorderstation. Wegverkeer had ook last van de stilgevallen trein; doordat deze vlakbij de overweg stilviel bleven de slagbomen van de overweg gesloten. De dienst van de treinen richting de Eemshaven en Delfzijl kon rond 19:00 uur weer worden opgestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *