Er zou interesse zijn in Arriva. Investeerder Carlyle is met Arriva-eigenaar Deutsche Bahn in gesprek over een mogelijke verkoop van het bedrijf, meldt het Britse Sky News op basis van ingewijden.

Deutsche Bahn heeft Arriva al langer in de etalage staan. De Duitsers willen het bedrijf verkopen om met de opbrengst tekorten te dichten. Volgens Sky News zou Carlyle 2,5 miljard euro willen betalen voor Arriva. DB wil minimaal 3 miljard euro hebben.

Naast de verkoop is ook een beursgang een mogelijkheid voor Arriva. In dat geval willen de Duitsers Arriva naar verluidt laten noteren aan de Euronext in Amsterdam. Vooralsnog zou DB de kat nog uit de boom te kijken in afwachting van zekerheid rond de voorwaarden van een Brexit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *