De projecten van HOV Leek om het busvervoer tussen Leek en Groningen te versnellen zijn afgerond. Vrijdagochtend wordt het project op feestelijke wijze afgerond.

Reizigers van Q-link 3 krijgen in de ochtendspits een traktatie. Die wordt uitgedeeld door wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi van de gemeente Westerkwartier, gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk en Rijkswaterstaat-districtshoofd Agnes Bernardt. De bestuurders delen uit bij de haltes Oostindie, Centrum en P+R in Leek. Zij reizen tussen deze haltes met twee busritten.

HOV Leek is een pakket maatregelen om de busreis tussen Leek en Groningen te versnellen en comfortabeler te maken. Belangrijke maatregelen zijn de aanleg van P+R Leek en een busbaan in de wijk Oostindie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *