VVD-fractie stelt vragen over scheve verdeling OV-fietsen/ 1 minuut leestijd

De fractie van de VVD in de gemeente Groningen wil van het college van burgemeester en wethouders weten hoe het kan dat tijdens de spoorwerkzaamheden van de afgelopen tijd er veel meer OV-fietsen op het Hoofdstation stonden dan op het station op het Europapark.

In haar schriftelijke vragen stelt de VVD dat er soms slechts drie fietsen op het Europapark stonden, terwijl het Hoofdstation vol met OV-fietsen zou staan. Omdat het Hoofdstation niet per trein bereikbaar was, vindt de VVD dat er sprake was van een scheve verhouding.

De fractie vraagt het college in gesprek te gaan met de NS over deze kwestie, zodat dit bij latere treinvrije periodes anders gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *