Foto: Arriva

Een hard gelag voor veel supporters van FC Groningen zondagmiddag. Niet alleen zagen zij hun favoriete ploeg gelijkspelen in de eerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen tegen FC Volendam, op de terugreis kwamen zij moet moeite uit de trein door een kapotte deur.

Het gaat volgens RTV Noord om de trein van 14:53 uur vanuit Groningen naar Weener. Op het station in Kropswolde konden reizigers in de achterste coupé niet uitstappen. De trein reed weg, maar na geschreeuw van reizigers stopte de machinist de trein en opende hij de deur handmatig. Op deze manier moest hij dit opnieuw doen op het station van Martenshoek.

Dat leidde tot veel geklaag in de trein bij de machinist. Vooral de FC-supporters begonnen bij hem te klagen. Zij vinden dat Arriva sowieso meer of langere treinen in moet zetten rond wedstrijden van de FC. Volgens de machinist werkt het het beste wanneer reizigers hierover direct bij de vervoerder klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *