Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Het OV-bureau Groningen Drenthe wil stakend Qbuzz-personeel donderdag ook niet voor haar gebouw hebben volgens vakbond FNV. De bond claimt woensdag dat het bureau de stakers heeft verboden voor het pand te verzamelen.

De FNV wil in alle gebieden de OV-autoriteit bezoeken om aandacht te vragen voor een lagere werkdruk, bijvoorbeeld door meer lucht in de dienstregeling. Volgens de bond ´´staat de deur in het hele land open, behalve bij het OV-bureau Groningen Drenthe.´´ De bond wilde met een afvaardiging op bezoek bij het OV-bureau in Assen om over de werkdruk te praten, maar op het bureau wil men geen chauffeurs ontvangen rondom de staking.

Op het OV-bureau vindt men de staking een zaak tussen werkgever en werknemers. De stakende chauffeurs hebben in allerijl besloten hun protest te verplaatsen naar het provinciehuis in Assen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *