Foto: Arriva

Opnieuw gaan er minder regionale treinen van Arriva rijden op zaterdagen. De komende tijd snijdt Arriva flink in de dienstregeling.

De vervoerder kondigde vorige week aan met de start van het nieuwe schooljaar geen ritten meer te willen laten vervallen tijdens de spits. Daar tegenover staat nu dat er op zaterdag flink minder gereden zal worden door het personeelstekort bij de vervoerder.

Op alle trajecten in Groningen, behalve die tussen Groningen en Leeuwarden, rijdt nog voorlopig nog maar één trein per uur op de zaterdag. Tussen Groningen en Leeuwarden wordt de dienst ook gehalveerd, maar daarmee blijven daar nog twee treinen per uur over.

Arriva denkt dat het aanbod nog groot genoeg is om alle passagiers te kunnen vervoeren. De aangepaste dienstregeling geldt zeker in de hele maand september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *