Melissa van Hoorn en Mirjam Wulfse tijdelijk bestuursvoorzitters OV-bureau/ 1 minuut leestijd

Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

De Groningse gedeputeerde Melissa van Hoorn wordt vanaf 1 mei tijdelijk de voorzitter van het dagelijks bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe. Ze vervangt Fleur Gräper-van Koolwijk, die haar ontslag als gedeputeerde per 1 mei heeft ingediend.

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de uitvoering van de besluiten van het algemeen bestuur, waarvan Gräper-van Koolwijk ook de voorzitter was. Die post wordt echter niet door Van Hoorn waargenomen, maar door haar collega Mirjam Wulfse.

De aanstellingen van Van Hoorn en Wulfse zijn tijdelijk, totdat er een nieuw college van Gedeputeerde Staten in Groningen aan de slag gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *